Inom en nära framtid ska jag hålla i ett stormöte dit alla boende i Hovsjö är inbjudna. Teoretiskt skulle flera tusen människor kunna komma, undrar hur det skulle bli? Vad skulle man göra då? Hur processleder man flera tusen människor? Med musik som i en rockkonsert? Med vapen?

Men så klart kommer det inte tusentals människor på vårt första boendemöte i Hovsjö. Det kommer kanske någonstans runt hundra. Vilket i sig är en tillräcklig utmaning. Open Space? World Cafe? Med tolk till minst tre olika språk? På teman som berör och upprör?

Det känns spännande. Det är det första steget på vägen att skapa ett forum där alla boende upplever att de är välkomna och viktiga. Där vi kan samtala med varandra, mötas, vara nyfikna och tillsammans göra Hovsjö till det vi vill att det ska vara.

Det är TelgeHovsjö som bjuder in, såklart. Som vanligt!